Menu - New Norm

Menu - New Norm kollektion - banner
Filter 

Farver  
Hovedkategori  
Tilbud
Sortér: Mest populær  


Bordservice fra Menu: New Norm serien kan kombineres

Smukke former og fremragende anvendelighed: New Norm sætter en ny standard for tidløst skandinavisk design!

New Norm er en produkt kollektion fra den danske producent Menu. Ansvarlig for New Norm produkterne er arkitekterne og designerne Jonas Bjerre-Poulsen og Kasper Rønn fra Norm Architects. Kendetegnene på deres produkter er smukke former og fremragende anvendelighed.

Produkterne i New Norm kollektionen fra Menu stammer fra forskellige tematiske områder. Kollektionen består af et tranchersæt, salt- og peberkværne, skåle, tekander og termokopper. New Norm produkter har alle det enkelte design og den høje funktionalitet til fælles.

For Jonas Bjerre-Poulsen og Kasper Rønn fra Norm Architects svarer godt design til befolkningens reelle behov, uden at glemme den sanselige aspekt. En klassisk, tydelig form kombineret med en ny, original twist vækker opmærksomheden. En overraskende, lille detalje, eller anvendelsen af et nyt materiale fremkalder trangen til at røre ved et produkt eller nyde lyden, når det placeres på bordet.

New Norm produkterne kombinerer funktion og skønhed, tilføjer tidløsheden og sjælen og sætter nye standarder for tidløst skandinavisk design.