Menu - Umanoff Collection

Menu - Umanoff Collection


Møbler og tilbehør til hjemmet lavet af luksuriøse materialer

Menuen Umanoff Collection opdaterer klassiske designs ved hjælp af luksuriøse materialer som messing, marmor, læder og valnød. Arthur Umanoff, en amerikansk industriel designer i 50'erne og 60'erne, står bag designene. Som en af pionererne inden for den globale designbevægelse undgik Umanoff udsmykninger og blomstrer og valgte i stedet et klart, strømlinet udseende efter hans designs.

På trods af det rene design imponerer Umanoffs genstande med et tidløst, varmt look og subtil funktionalitet. Resultatet er unikke møbler og tilbehør, der giver både private og offentlige rum charme og elegance: hvad enten det er et vinstativ med flaskeholdere lavet af læder, høje plantepotter lavet af rotting eller slanke vedhængslamper i messing med detaljer lavet af valnøddetræ.

Arthur Umanoff var overbevist om, at design ikke kun skulle være smukt og funktionelt, men også opnåeligt. Ved hjælp af naturlige materialer og opdaterede metoder til at omdefinere traditionelle møbler skabte han alsidige designs til hjemmet.