mono – filio kollektionKollektionen filio er designet af Tassilo von Grolman i 1980'erne. Elegant design og god te-kultur mødes her i en smuk løsning.

Serien er karakteriseret ved det frit svævende glas ophængt i et stel i rustfrit stål. Glasdelene har harmoniske, runde former, mens de fine rustfri stålstel afspejler de svungne linjer. Stellet er fremstillet af ét stykke stål uden samlinger, hvilket giver et meget diskret og raffineret udtryk. Disse detaljer sikrer, at filio kollektionen fra mono fremstår tidløst og afslappet.

Det er et fascinerende syn at tilberede te i en filio tekande: det klare glas, metallet og lyset skaber et vægtløst miljø, hvor tebladene flyder frit og frigør deres fulde aroma. Det er ikke kun en fryd for øjet, men også ganske funktionelt:

Selv de sidste rester teblade bliver holdt tilbage i filio tekanden takket være glaskuglens særlige geometri. Glassene og tevarmeren sikrer en passende præsentation ved serveringen, hvor filio kollektionen fra mono opdaterer den traditionelle te-kultur til en moderne tid. For denne bedrift har serien fra Tassilo von Grolman vundet en iF Design Award.