Moooi

Siden april 2001 har Moooi inspireret og forført verden med sine sprudlende og innovative design inden for boligindretning.

Filter 

Farver  
Kategori  
Hovedkategori  
Tilbud
Sortér: Mest populær  


Siden april 2001 har Moooi inspireret og forført verden med sine sprudlende og innovative design inden for boligindretning.

Stifterne Marcel Wanders og Casper Vissers besluttede at ændre det allerede eksisterende brand, Wanders Wonders, til Moooi, (det betyder "smuk" på hollandsk) med et ekstra "o", fordi dette gør det endnu mere smukt. De to mænd udgør fortsat et stærkt makkerpar: Marcel er den vedholdende designer med et skarpt blik for forretning, mens Casper er sælgeren med et skarpt blik for design.

Ud over at råde over design fra Marcel Wanders forhandler Moooi også andre design fra både landskendte og internationalt anerkendte designere, såsom Jurgen Bey, Bertjan Pot, Jasper Morrisson, Ross Lovegrove, designfirmaet Studio Job og mange flere. Designerprodukterne udvælges af Marcel Wanders selv. Årsagerne til dette kan være meget forskellige.

Nogle gange er et produkt superfunktionelt, andre gange er et design overvældende kreativt, eller det er bare blændende. Men af og til forekommer alt dette samtidig. Moooi ønsker at bevare balancen i sin kollektion mellem unikke genstande, ikoner og funktionelle produkter til hverdagsbrug ... dem, der ikke påkalder sig så megen opmærksomhed.

Side af Moooi