Mox

Det schweiziske selskab Mox blev grundlagt af to skolevenner, der en dag besluttede at skabe en møbelkollektion og udvikle en salgsplatform for designere. I dag anses Mox for at være en pioner i møbelbranchen.

Filter 

Farver  
Kategori  
Hovedkategori  
Sortér: Mest populær  


Det schweiziske selskab Mox blev grundlagt af to skolevenner, der en dag besluttede at skabe en møbelkollektion og udvikle en salgsplatform for designere. Mox skabte fra dag ét en klassiker med reolsystemet Pool.

I dag anses Mox for at være en pioner i møbelbranchen. Men andre enestående designs, såsom avisholderen Bukan eller paraplyholderen Via er også karakteristiske for Mox' sortiment. Overraskende enkle løsninger, høj funktionalitet og minimalisme resulterer i bæredygtige møbler, der vækker varig glæde og bevarer deres værdi.

Mox handler om ukomplicerede liv-s og arbejdsvilkår. I dag ligger Mox' hovedkontor i det gamle industriområde i Zürich. Det berømte Freitag Tower, skuespilhuset Schiffbau og de helt særlige Les Halles ligger også i dette kvarter. Og den højeste bygning i Schweiz, Prime Tower, ligger lige i nærheden.

Side af Mox