Müller Möbelfabrikation

Müllers Möbelfabrikation har holdt til i Augsburg siden 1996. Den bayerske virksomheds sortimentet spænder fra avancerede genstande og kontorindretning til elegante og enestående produkter til stilfulde opholdsrum – alt sammen lavet af metal, som traditio

Filter 

Farver  
Kategori  
Hovedkategori  
Nyhed
Sortér: Mest populær  


Hvad gør et møbel klassisk? Passion for og kærlighed til design. Og metal, selvfølgelig, i Müller Möbels tilfælde. Den bayerske producent har funktionelle og imponerende møbler i sortimentet. De passer ind i alle typer rum, hvor de udgør et 'spotlight' element. Til skønne stunder i smukke omgivelser – på kontoret og hjemme.

Müllers Möbelfabrikation har holdt til i Augsburg siden 1996. Sortimentet fra den bayerske virksomhed spænder fra avancerede genstande og kontorindretning til elegante og enestående produkter til stilfulde opholdsrum – alt sammen lavet af metal, som traditionen foreskriver. Produkterne fra Müller Möbel kombinerer håndværk med maksimal alsidighed.

Müller Möbel står for sofistikeret kvalitet og konkurrencedygtighed samt individualitet og uafhængighed af tendenser. De vigtigste værktøjer i fremstillingen er hænderne og hovedet. Produktionen finder udelukkende sted på værkstedet i Augsburg og produkterne er "Made in Germany". Müller Möbel producerer alle møbler ved hjælp af traditionelle fremstillingsmetoder. Det sikrer en fejlfri proces og det karakteristiske unikke præg.

Side af Müller Möbelfabrikation