Muuto – Fiber

Muuto - Fiber chair kollektionen banner 3840x1440
Filter 

Farver  
Sortér: Mest populær  


Stole serien med et klart, skulpturelt designsprog

Gode, næsten normale objekter med stærke identiteter – sådan beskrives Fiber chairs fra Muuto. Stolen med et klart, skulpturelt sprog uden at give afkald på komfort.

The FIber chair koncentrerer sig om indbegrebet af en stol: en plads med en ryg- og armlæn, det harmoniske billede og indbydende at sidde i . Den ikoniske figur var inspireret af en berømt designklassiker – den Eames stol, men den overrasker med nye baser og et sæde af øko-materialer.

Sæde for Fiber stol er lavet af en miljøvenlig træ komposit og er derfor 100% genanvendelig. Desuden overbeviser FIber stol samling med valgbare baser. Basen er støbt af aluminium hvilket gør den usædvanlig klassisk. Lidt mere ekstravagant er træet, sædet og de drejelige baser. The Fiber chair er derfor den ideelle følgesvend til spisebordet, pynt eller på værelset. Den passende base for sædet er let fundet efter den fremtidige funktion af det.

The Fiber chair med forskellige baser af træ eller aluminium er den moderne nyfortolkning af et klassisk stykke med skulpturel charme.


Produktionen af Muuto-stolen i videoen

Et kig bag kulisserne: Mere om de forarbejdede materialer og den specielle produktion af Muuto Fiber Chair i Skandinavien her i videoen.