Naef legetøj

Produkterne fra Naef er trælegetøjets "Rolls Royce". Selv i denne hurtige elektroniske tidsalder har Naef fastholdt sin markedsposition med det tidløse design, sin kælen for detaljerne og sine eksklusive og gennemtænkte, pædagogiske produkter.Kunst i leg ...

Produkterne fra Naef er trælegetøjets "Rolls Royce". De har overlevet hurtigt skiftende trends og elektronikkens indtog på markedet med deres tidløse design, kælen for detaljerne og eksklusive og gennemtænkte, pædagogiske produkter.

Det brede produktsortiment omfatter overvejende pusle- og færdighedsspil, som hjælper børn med at få fornemmelse for rum, forståelse for geometri og koordination.

Den schweiziske møbelsnedker Kurt Naef startede sin produktion af tidløst trælegetøj af høj kvalitet i slutningen af 50'erne – både på egen hånd og sammen med andre designere. Han genskabte klassiske stykker legetøj af berømte Bauhaus designere.

Naef legetøj findes i populære museumssamlinger som f.eks. det japanske museum for moderne kunst. Naef har specialiseret sig i at producere legetøj af høj kvalitet, som stadig fremstilles i hånden.

Side af Naef legetøj