nanimarquina - Natural

nanimarquina - natural samling - banner


"Tæppet er sjælen i en lejlighed"

Tæppet er et af de ældste levende objekter, der findes. Det oprindeligt håndlavede levende tekstil lavet af naturlige råvarer har dekoreret vores boligareal i århundreder. Med den Natural serie går nanimarquina tilbage til disse oprindelser.

Naturlig mangfoldighed

Virksomheden nanimarquina blev grundlagt i Barcelona i 1987 og har været dedikeret til traditionel tæppekunst lige siden. For at udtrykke skønheden i denne tradition og natur bruger Natural serien udelukkende naturlige materialer som uld, silke, jute og brændenælde, som kærligt håndvæves til unikke tæpper.

Håndværk baseret på tradition

Nanimarquina rejser til lande, hvor tæppet stadig har en særlig symbolsk betydning, og historien om dets oprindelse og fremstilling er vævet med landets kulturhistorie. Med kendskab til de traditionelle produktionsmetoder og værktøjer er hvert tæppe lavet i hånden.

Økologisk, bæredygtig og social

For at bevare naturens skønhed yderligere er nanimarquina afhængig af særligt miljøvenlige fremstillingsprocesser, såsom miljøvask af tæpperne med udelukkende økologisk kompatible rengøringsmidler fra Eco-Sheen. Desuden fremstilles tæpperne under den sociale ramme i Care & Fair-filosofien. Dette sikrer, at produktionen finder sted uden involvering af børnearbejde.

nanimarquina står stadig for unik tæppekunst fra traditionelt håndværk. De enkelte stykker kombinerer moderne design med traditionelt tæppehåndværk.


 

Inspiration: natur!

Den spanske designer Nani Marquina om hendes kollektion: Den naturlige skønhed ved naturlige fibre forbinder os med den naturlige verden. Fibrene, af biologisk oprindelse, såsom brændenælde og jute eller af animalsk oprindelse, såsom silke og uld, blev specielt udvalgt til at skabe denne tæppekollektion og til at afspejle den mangfoldighed, som naturen har at tilbyde.