Nomess Copenhagen

Udtrykket "et sted for alt og alt er på sin plads" er gennemført i designobjekterne fra Nomess Copenhagen. Den danske producent designer produkter, fremstillet til de daglige udfordringer.

Filter 

Farver  
Kategori  
Hovedkategori  
Tilbud
Sortér: Mest populær  


Nomess Copenhagen – systematik med dansk udseende
Udtrykket "et sted for alt og alt er på sin plads" er gennemført i designobjekterne fra Nomess Copenhagen. Den danske producent designer produkter, fremstillet til de daglige udfordringer. Meget funktionelle og også anstændige designobjekter giver en fast plads til de små ting i livet og bidrager til et organiseret hjem og hverdag – for mere struktur i forskellige øjeblikke af liv.

Producentens sortiment indeholder især opbevaringskasser til forskellige formål i hjemmet. Opbevarings-løsninger er alsidige, de minimere kaos og de øger opbevaringspladsen i hjemmet. Mange af disse produkter kan stables eller kombineres. Nomess sortiment indeholder også mindre møbler, som knagerækker og bøjler. Objekterne størrelse gør dem praktiske og meget fleksibele. Det minimalistiske design gør det muligt at kombinere forskellige produkter med hinanden – om det bruges i køkkenet, på badeværelset eller på kontoret.

Funktionalitet og enkelhed i nordisk design
Nomess produkter har det typiske nordiske look. Emner som funktionalitet, enkelhed og afkald på ekstramateriale beskriver stilen af Nomess produkter. Den danske producent ved hvordan man kan differentiere sig fra det unødvendige, ved at realisere denne forståelse i de enkelte produkter vi bruger hver dag. Designet er stringent i sit resultat; Det er orienteret ved klare linjer. Farvestoffer anvendes sjældent hos det skandinaviske selskab. Enkelheden i deres udseende gør produkter fra Nomess Copenhagen velegnet til forskellige omgivelser – og det er et stort mål fra Nomess Copenhagen.

Side af Nomess Copenhagen