Normann copenhagen - Ess

Normann Copenhagen - Ess-samling


Luksus-take-away-møbler

Den innovative lounge-serie Ace kombinerer princippet om take-away-møbler med konceptet af luksuriøse polstrede møbler i et ekspressivt design, der er inspireret af den urbane livsstil.

Møbler til urbane normanere

Den danske designer Hans Hornemann orienterede sit liv i København, da han designede Ace. Med den yngre byboer i tankerne, der værdsætter kvalitet og æstetik, men også fleksibilitet og priser, har Hans Hornemann designet en række møbler, hvor alle parametre er gennemtænkt.
Møblerne i Ace-serien kan adskilles og kan transporteres let og pladsbesparende. En nyttig funktion til bynomader.

“Jeg ville udfordre take-away-og give det en anden betydning. Mit mål var at designe et attraktivt polstret møbel af høj kvalitet og at integrere det bedste fra princippet om bærbare møbler. Et møbel til en attraktiv pris, som du ikke behøver at vente i uger. Et møbel, som du forelsker dig ved første øjekast, og som du kan tage med dig hjem fra butikken. ” Designer Hans Hornemann

Formpresset krydsfiner, formstøbt skum og specielle genstande

Et polstret loungemøbler til fjernelse lyder usædvanligt. For Hans Hornemann var det vigtigt, at funktionen ikke skulle have nogen indflydelse på designet. Ess er lavet af støbt krydsfiner og dækket med støbt skum for at give optimal komfort. For at kunne realisere dette ambitiøse projekt har Normann Copenhagen udviklet specielle produktionsværktøjer, fittings, skruer, fødder og tekstiler.