Normann copenhagen - form

Normann Copenhagen - Form Collection
Filter 

Farver  
Hovedkategori  
Tilbud
Sortér: Mest populær  


Funktionelt & minimalistisk design

Form er en serie minimalistiske og funktionelle møbler af designer Simon Legald til Normann Copenhagen. De koordinerede spisestuemøbler inspirerer med et klart design og funktionelle detaljer.

Holdbare materialer leverer høj kvalitet. Det tidløse design af stole, barkrakker og spiseborde kan let integreres i ethvert interiør.

Det specielle ved serien er den unikke forbindelse mellem sædeskallen og bundrammen. Stikforbindelsen får det til at se ud som om stolbenene ser ud til at "vokse" ud af skallen:
"Jeg har udviklet en teknik, hvor forbindelsen mellem rammen og sædeskallen er en naturligt integreret del af designet. Rammen er forbundet til sædet ved hjælp af fire plastikstik, hvilket skaber indtryk af, at rammen vokser ud af skallen. Dette giver designet en fleksibilitet, der gør det muligt at ændre og ændre rammen efter ønske. Formstolen er en kombination af traditionelt håndværk og designhistorie, samtidig er den helt unik.

Håndlavet af naturligt træ og slidstærkt hård plast eller linoleum, materialerne i spisestuemøblerne understreger det høje kvalitet håndværk og det tidløse look.