Normann Copenhagen - Hyg møbelserie

Normann Copenhagen - Hyg møbelserie
Filter 

Farver  
Tilbud
Sortér: Mest populær  


Siddemøbler med dansk hygge-følelse

Den typiske danske hygge-følelse inkluderer sikkerhed, varme og komfort - Hyg til denne Hyg siddemøbelserie fra Norman Copenhagen.

Designer Simon Legald blev inspireret af danskernes nu internationalt kendte følelse af lykke og skabte genstande, der er kendetegnet ved bløde silhuetter og indbydende former.

Han forklarer: "Folk, der sætter sig ned, har intensive samtaler med hinanden og spiser sammen - det er indbegrebet af hygge for mig. Det var derfor indlysende, at Hyg serien også tilbyder en ramme for denne type oplevelse. Følelsen af hygge er ikke kun knyttet til designets visuelle oplevelse - det omfatter hele sansespektret. Der er udført et intensivt arbejde med at designe stolen på en sådan måde, at den giver kroppen hvile og støtte - så den simpelthen er behagelig at sidde i ".

Barstole, lænestole og sofaer

Ud over barstole og sofaer inkluderer serien en drejelig lænestol og en polstret spisestolstol. Takket være de organiske kurver og de komfortable sædeskaller kan alle møbler bruges lige i private rum som på kontorer eller restauranter.