Objekter i vores tid

Dagens objekter er en tysk producent med base i Berlin. Grundlagt i 2015 står etiketten for den moderne tilgang til innovativ tradition og fremstiller funktionelle og udtryksfulde produkter 'Made in Germany'.

Filter 

Farver  
Kategori  
Hovedkategori  
Tilbud
Sortér: Mest populær  


Bæredygtigt design 'Made in Germany'

Dagens objekter er en tysk producent med base i Berlin. Grundlagt i 2015 står etiketten for den moderne tilgang til innovative traditioner og producerer produkter, der er kendetegnet ved et enkelt design, funktionalitet og særlig opmærksomhed for detaljer. Produkterne imødekommer nutidens behov, har praktiske og følelsesmæssige fordele og er meget genkendelige. Designet kan beskrives som ligetil og udtryksfuldt på samme tid.

OUTs genstande fremstilles bæredygtigt i Tyskland. OUT overholder de højeste miljøstandarder, er afhængig af bæredygtigt skovbrug og økonomisk brug af ressourcer til at handle på en klimavenlig måde.

Dagens objekter arbejder sammen med udvalgte kunsthåndværksfirmaer og producenter, der arbejder efter de højeste kvalitetsstandarder, er lige så detaljerede og deler den samme lidenskab.

Side af Objekter i vores tid