Odin

Odin GmbH blev grundlagt i 1991 i Mannheim af Klaus Göbbels og Manfred von Heereman. De har siden da designet og produceret Odin designerprodukter til køkken og badeværelse, tilbehør til hjemmet samt firmagaver og gaveartikler af høj kvalitet.Odin GmbH blev grundlagt i 1991 i Mannheim af Klaus Göbbels og Manfred von Heereman. De har siden da designet og produceret Odin designerprodukter til køkken og badeværelse, tilbehør til hjemmet samt firmagaver og gaveartikler af høj kvalitet.

Virksomhedens navn Odin leder tankerne hen på den nordiske gud af samme navn: Navnet var oprindeligt 0 DIN og blev først tiltænkt som et ordspil på den tyske industristandard. Med navnet 0 DIN ville de fortælle, at virksomhedens produkter ikke kunne tilpasses standarder, men havde deres egen individuelle karakter og ikke kunne sammenlignes med andet eksisterende design.

Så det kommer ikke som nogen overraskelse, at Odins virksomhedsfilosofi er baseret på tanken om at finde nye, innovative løsninger på hverdagens problemer og producere dem i høj kvalitet. Denne filosofi blev bekræftet af de adskillige designpriser, som Odin har modtaget gennem årene.

Side af Odin


De vigtigste designs