Spiel gut-pris

Spiel gut

"Spiel gut Arbeitsausschuß Kinderspiel und Spielzeug e.V. " (Arbejdsudvalg for børns spil og legetøj) er en velgørende forbrugerrådgivningsorganisation med speciale i børnelegetøj. Den rådgiver forældre, lærere, producenter og alle andre personer og institutioner, der beskæftiger sig med legetøj til børn.

Arbejdsudvalget blev grundlagt af læger, psykologer, pædagoger, kunstnere og arkitekter og forskere inden for disse områder i 1954. Deres idé var at vise legetøjsproducenter, hvad et godt stykke legetøj er set fra et videnskabeligt og kunstnerisk synspunkt. Efter den første afvisning er efterspørgslen på godt legetøj siden vokset betydeligt.

Omkring 600 nye stykker legetøj testes hvert år. Legetøjets materiale og holdbarhed, konstruktion og mekaniske dele, form og farve, sikkerhed, miljømæssig bæredygtighed og pris bliver testet – ligesom andre kvaliteter. Hvis alle disse punkter får en positiv bedømmelse, tildeles produktet Spiel gut-prisen.

Hvis du ser det orange Spiel gut-mærke på dit barns legetøj, ved du, at det udvikler dit barn på den bedste og pædagogisk mest værdifulde måde.

Flere oplysninger om Spiel gut-pris

produkter

Filter 

Farver  
Producent  
Sortér: Mest populær