Presserum

For redaktører, journalister og bloggere

Velkommen til Connox' presseområde. Vi er glade for at kunne støtte dig i dit arbejde.

Du kan hurtigt finde al den nødvendige information om Connox i vores pressekit. Vi deler nyheder om Connox, trends fra interiørdesign-universet og aktuelle resultater af undersøgelser omkring online shopping i vores pressemeddelelser. Tilmeld dig vores presse-mailingliste for at holde dig opdateret om, hvad der foregår. Inspiration til møblering og indretning af hjemmet kan findes på vores blog.

Vi er desuden glade for at kunne hjælpe dig med at researche og læse op på emner inden for bolig og design. Efter anmodning sender vi dig relevante billeder og tekster om vores produkter, brands og designere til redaktionelt brug. Du må endelig kontakte os!

Pressekontakt

Telefon: +49 (0)511 300341-0
E-mail: presse@connox.de

Connox nyheder og aktuelle emner via pressemeddelelser

Nyheder om firmaet, emner inden for e-handel, tendenser fra indretningsuniverset og resultatet af vores regelmæssige kundeundersøgelser: Hvis du er interesseret, tilføjer vi dig gerne til vores presse-mailliste.

Sådan bliver du tilføjet: Send en e-mail til presse@connox.de med dine kontaktoplysninger samt en liste over de emner, der interesserer dig.