Opinion Ciatti

Oprindelsen af det italienske selskab udtalelse Ciatti går tilbage til år 1950. I dag står navnet Opinion Ciatti for produkter af høj kvalitet, der afspejler lidenskaben for design.

Filter 

Farver  
Kategori  
Hovedkategori  
Tilbud
Sortér: Mest populær  


Oprindelsen af det italienske selskab udtalelse Ciatti går tilbage til år 1950. Virksomheden er allerede i tredje generation. Den ledes af Ciatti-familien og udvider konstant.

På de første produktionsanlæg fremstillede man kabinetter til tidens klodsede stereoanlæg og radioer, og sidenhen har man tilpasset produkterne til den tekniske udvikling, også i forhold til tv-kabinetter samt tv- og computerstandere.

Virksomheden tog et stort og vovet skridt i 1984: Flavia og Massimo Ciatti præsenterede for første gang i virksomhedens historie virksomheden ved Salone del Mobile.Milano. En kollektion af køkkenelementer under navnet "Ciatti en Tavola" blev vist frem, som senere blev udvidet med "Axis"-kollektionen i 1986, et af de første fleksible modulopbyggede køkkensystemer.

Samtidig begyndte virksomheden under ledelse af Flavia Ciattis at arbejde med flere kendte designere, såsom Gianni Pareschi, De Pas D'urbino Lomazzi, Bruno Pozzi, Marco Duina og Christophe Pillet i 1980'erne.

Et møde mellem Flavia Ciatti og den videnshungrende og eksperimenterende Bruno Rainaldi førte også til yderligere udviklinger i 1980'erne. De to venner stiftede virksomheden CCR i 1983 med fokus på tilbehør og accessories til stuen. Møbler, liggestole, stole, spejle og yderligere genstande blev produceret under ledelse af Bruno Rainaldi. Ét produkt i særdeleshed skilte sig ud fra de genstande, som Bruno Rainaldi delvist havde designet:

Ptolomeo: et af virksomhedens bedst sælgende produkter, for hvilket Rainaldi blev tildelt den eftertragtede Compasso d'Oro i 2004. Forskellige versioner af det puristiske bogstativ fulgte snart.

Flavias søn Lapo Ciatti, som er uddannet industridesigner, tiltrådte i virksomheden i 2006: det er nu tredje generation af familien, der står i spidsen for virksomheden. Hans tiltrædelse og hans idéer idéer førte til en omstrukturering af virksomheden under det navn, den bærer i dag: "Opinion Ciatti". Bruno Rainaldi er nu som før kreativ leder. Dog er hovedkontoret blevet flyttet til Calenzano, og navnet CCR er udskiftet.

Bruno Rainaldi og Lapo Ciatti leder virksomheden i dag – både kunstnerisk og forretningsmæssigt. Ifølge dem drejer design sig om at eksperimentere og lege med former. Denne forståelse afspejles i de udtryksfulde produkter fra Opinion Ciatti. Derudover afspejler de ikke-dogmatisk forskning og en passion for design, som altid har været vigtige aspekter ved produktionen hos Opinion Ciatti.

Opinion Ciatti arbejder nu med store designnavne som Marco Bertolini, Paola Navone og Jeff Miller. Hvert Opinon Ciatti produkt har sin egen identitet og en helt individuel inspirationskilde og historie.

Side af Opinion Ciatti