ox Denmarq

ox Denmarqs unikke produkter i læder, træ, marmor, messing og kobber er inspireret af dansk designtradition kombineret med kvalitetsmaterialer og dygtige håndværkere fra Spanien og Danmark.

Filter 

Farver  
Kategori  
Hovedkategori  
Tilbud
Sortér: Mest populær  


Danske designermøbler i spansk læder

ox Denmarq er en dansk virksomhed, som producerer moderne designmøbler i innovative materialer. De første prototyper var primært fremstillet i vegetabilsk garvet læder kombineret med rustfrit stål eller træ. Serien er efterfølgende blevet udvidet med andre materialer som marmor, messing og kobber.

Producentens navn er sammensat af to ord: ox er en hyldest til oksen og dens skind. Denmarq refererer til ox Denmarqs medstifter og designer Dennis Marquart, som kommer fra Danmark, og som grundlagde virksomheden i 2004.

Okselæder fremstilles primært af skind fra spansk kvæg. Læderet er 100 % vegetabilsk garvet, så overfladen forbliver uændret. Spansk kvæg tilbringer størstedelen af deres liv på marken, ikke i stalden. Naturen kan efterlade spor i form af myggestik eller ar, som er med til at give læderet karakter.

ox Denmarqs unikke produkter i læder, træ, marmor, messing og kobber er inspireret af dansk tradition kombineret med kvalitetsmaterialer og dygtige håndværkere fra Spanien og Danmark. Lædermøblerne fra ox Denmarq udvikler en særlig patina, som gør dem smukkere med tiden.

Side af ox Denmarq