Passion for Linen

Missionen Passion for Linen er allerede i navnet: Det unge firma har sat sig til opgave at tilbyde luksuriøse og overkommelige linnedslagner.

Filter 

Farver  
Kategori  
Hovedkategori  
Tilbud
Sortér: Mest populær  


Luksuriøse linnedslagner: Passion for Linen

Missionen Passion for Linen er allerede i navnet: Det unge firma har sat sig til opgave at tilbyde luksuriøse og overkommelige linnedslagner. Linned er et ekstremt alsidigt naturmateriale, der ikke kun imponerer med sit stilfulde udseende, men også har bæredygtige og praktiske egenskaber.

Passion for Linen arbejder med europæiske producenter for at sikre den højeste kvalitet af tekstiler. Stofferne er lavet af 100% hør, delvist blandet med ren satin.

Bæredygtigt, stilfuldt og let at passe: sengelinned i linned

Sengelinned i linned har mange fordele: Hør absorberer fugt, er luftigt og antibakterielt. Om sommeren har linned en kølende effekt på huden. Om vinteren har linned en varmende effekt, hvilket gør linned til det ideelle sengelinned hele året rundt.
På grund af dets mikroskopiske brud i stoffet har stoffet af dette materiale endda en let masserende effekt på din hud ud over dets antistatiske og bløde effekt.

Skånsom mod hud og miljø

Linned holder op til dobbelt så længe som bomuldslagner. Derudover bruges betydeligt mindre vand til produktionen, og stoffet afgiver langt færre giftige stoffer. Strygning er heller ikke nødvendig.

Side af Passion for Linen