Petite Friture - Week-End

Petite Friture - Week-End
Filter 

Farver  
Hovedkategori  
Sortér: Mest populær  


Havemøbler i aluminium

Week-End serien fra Petite Friture inkluderer stilfulde møbler til udendørs brug. Placeret i haven, på terrassen eller på balkonen, sætter møblerne moderne accenter individuelt og i kombination. Week-End af BrichetZiegler-studiet, som er kendt for sit æstetisk værdifulde og samtidig funktionelle design.

“ Week-End kollektionen er et komplet sortiment af udendørs møbler. Den ovale og runde form på ryglænene gør dem til et grafisk udsagn. Effekten af de vandrette og lodrette striber, der ligner striberne, understreger Studio Brichetziegler

Bestående af borde, stole, bænke og lænestole kan der oprettes et behageligt opholdsområde, der inviterer dig til hyggelige grill og afslappende timer i solen. Seriens klare linjer og lamellstruktur er karakteristiske. Det giver møblerne et grafisk udtryk, der er skabt af vandrette og lodret arrangerede lameller. Samtidig giver strukturen den fordel, at regnvand hurtigt kan løbe ud gennem rillerne og ikke efterlader nogen irriterende vandpytter.

Week-End serien er lavet af aluminium og er også modstandsdygtig over for al slags vejr, så regn og sne ikke kan skade den.