Philippi

Virksomheden Philippi har haft hjemsted i Hamborg i næsten 20 år. Jan Philippi og hans medarbejdere er engagerede i forhold til smukke ting – i godt selskab og i belyste og venlige rum.

Filter 

Farver  
Kategori  
Hovedkategori  
Tilbud
Sortér: Mest populær  


"Tidløst og elegant livsstilsdesign fra Philippi"

Virksomheden Philippi har haft hjemsted i Hamborg i næsten 20 år. Jan Philippi og hans medarbejdere er engagerede i forhold til smukke ting – i godt selskab og i belyste og venlige rum.

Form følger funktion her, materialet er af høj kvalitet, der er kærlighed til detaljer og princippet drejer dig om klare linjer. Designerne tager deres idéer med på kontoret, hvor de videreudvikler dem med Jan Philippi og laver prototyper indtil den seneste genstand endelig lanceres og ender her i shoppen.

Jagten på den perfekte form

Det sofistikerede boligtilbehør og idéer til rejser og gaver fra Hamborg er i tråd med moderne, kræsne menneskers stilsans og sender et klart budskab: Godt design handler om at finde frem til det essentielle ved ting og gør dem tidløse. Ingen tingeltangel, ingen overflødige linjer, ingen jagen efter kortlivede tendenser! Der er nye design, elegante, rene former, førsteklasses materialer, bedste funktionalitet.

Et samspil med designere og producenter for at finde den perfekte form og bearbejdning for hvert enkelt produkt i hans brand: Det er det, det handler om for virksomhedens leder Jan Philippi, det er hans lidenskab.

En borger fra Hamburg, som elsker design

Som den handlingens mand han var, forsøgte han at forbedre og forskønne tingene, da han mente, at selv møbler til stereoanlæg kunne tage sig godt ud... Efterspørgslen på forbrugsvarer steg i Tyskland i slutningen af 80'erne, og Jan Philippi rejste til mange lande for virksomheden, hvor kan knyttede kontakter i kompetente virksomheder. Men dengang handlede det om volumen, ikke klasse: en tendens, som Philippi, der elskede kvalitetsprodukter, ikke havde lyst til at deltage i.

Han var skuffet over samtidens smag, så han traf en modig beslutning: at blive selvstændig erhvervsdrivende.

To butikker og et ideal

Side af Philippi


De vigtigste designs