Plank

///Plank hat eine mehr als hundertjährige Geschichte. ///Die Firma, 1893 von Karl Plank gegründet, wurde bis heute immer von Vater an Sohn weitergegeben, wie es in der Tradition der besten italienischen Unternehmen üblich ist.

Filter 

Farver  
Kategori  
Hovedkategori  
Sortér: Mest populær  


Plank går mere end hundrede år tilbage. Virksomheden blev grundlagt i 1893 af Karl Plank og er blevet overdraget fra far til søn frem til i dag, som der er tradition for blandt de bedste italienske virksomheder. Virksomheden har gennem tiden forandret sig fra sin kunstneriske oprindelse til at blive en industriel virksomhed, siden den først blev overdraget til Karl Jr. og senere til hans søn Martin, som har drevet den siden 1979, og for nylig er hans søn Martin blevet en del af virksomheden. I dag anvender Plank sofistikerede automatiske systemer i produktionen, når det giver en optimal balance mellem omkostninger og kvaliteten af produktet. Håndværket bevares dog i dele af produktionen, hvor de manuelle færdigheder er uundværlige.

Stolene fra Plank er meget forskellige. Det er en bred vifte af produkter, der skal tilfredsstille markedets behov så meget som muligt, og som siden Martin Plank overtog ledelsen har haft særligt fokus på designprodukterne, der skal være betydningsfulde produkter, mens de udstråler en harmonisk kombination af praktisk og æstetisk værdi. De udstråler samme grundlæggende kvalitet med en enkelhed, der er essensen af teknologisk forskning, og som har haft fokus på at bevare en formel og funktionel harmoni i produkterne.

Plank tilbyder et moderne produkt, fordi det stemmer overens med ønsket om den umiddelbarhed, som verden har brug for i dag, mens det lever op til tidens tendenser. Dette betyder ikke, at man skal følge tidens tendenser, men mere at ramme den personlige smag hos så mange forbrugere som muligt så længe som muligt. Produkterne fra Plank behøver ikke at bliver placeret i homogene omgivelser. Deres funktion er sammenspil, tilpasning og at være moderne – noget, der forener hverdagsbrug og æstetik.

Med virksomhedens placering tæt ved grænsen i distriktet Alto Adige har virksomheden gjort brug for de to nærliggende landes kendetegn ved at skabe en kulturel symbiose. Det har givet dem et godt ry, mulighed for at udvikle sig og følge med tiden uden at gå på kompromis med kvalitetens høje standard, der altid har været produkternes varemærke. De holdbare produkter, der vidner om håndværksmæssig kunnen, er blevet forvandlet til et nutidigt, industrielt produkt, der kan sælges internationalt, mens det fortsat er solidt, pålideligt og har et smukt design. Muligheden for at lave produkter af kvalitetsmaterialer og godt håndværk havde dog ikke været muligt at bevare i en industriel produktion uden de mange års erfaring, virksomheden har tilegnet sig. Virksomheden Plank har altid haft fokus på effektiv ledelse og var en af de første virksomheder i Italien, der opnåede ISO 9001- og ISO 14001-certificering for hhv. kvalitet og miljø. I 2002 tilpassede virksomheden sig til de nye kvalitetskrav og har i dag et integreret ledelsessystem, der opfylder kravene i ISO 9001:2000 og ISO 14001:1996. Virksomhedens innovative filosofi om ansvar for miljø og naturressourcer, der er områdets egenskaber viser dette. Samtidigt bekræfter det den sociale og økonomiske vigtighed af at tillægge dem stor betydning og respekt gennem en fornuftig ledelse.

Side af Plank