Pott sølvtøj

Alle produkterne fra Pott laves med kærlig hånd og sans for detaljen. Det traditionelle kunsthåndværk er i fokus, så designet er nemt at holde af.

Filter 

Farver  
Kategori  
Sortér: Mest populær  


Tradition.
De højeste standarder under produktionen og mere end 100 års fejlfri produkter fremstillet i hånden har gjort navnet Pott verdenskendt hos den kvalitetsbevidste forbruger. Producenten anvender sterlingsølv og rustfrit stål til sine produkter, der bearbejdes af kyndige kunsthåndværkere. De forhandler materialerne til produkter med ekstraordinær skønhed, der holder. Prestigefyldte designpriser bringer Pott frem i rampelyset, når det handler om moderne bordkultur.
Carl Hugo Pott

Perfektion.
I modsætning til bestikkets moderne og elegante fremtoning virker disse dele fra Pott nærmest gammeldags. Før delene ender som pynt på dit bord, har de været igennem håndværkernes kyndige hænder, som har bearbejdet hver eneste lille detalje med nænsom og tålmodig hånd, indtil det ønskede kvalitetsmål er nået. Vores produktionsteknikker er blevet forædlet igennem årtier.

Fascination.
Udglatning, slibning, finslibning, sandslibning, polering, børstning og finpudsning ... og derimellem overvejelser og justeringer – hver eneste detalje har fået håndværksmesterens fulde opmærksomhed. Med det trænede øje og magiske hænder udfører de et præcisionsarbejde, som er de gamle schweiziske urmagere og diamantslibere værdigt. Disse arbejdsprocesser kan ikke erstattes af automatiseret udstyr.
Sollingen ist auch heute noch Sitz der Firma Pott

Side af Pott sølvtøj