Puik

Puik Art er en hollandsk producent med en smagfuld samling essentielle møbler og tilbehør til hver dag. Samlingen er kendetegnet ved bløde toner og gennemsigtige materialer.

Filter 

Farver  
Kategori  
Hovedkategori  
Tilbud
Sortér: Mest populær  


Moderne møbler fra Holland

Puik Art er en hollandsk producent med en smagfuld samling essentielle møbler og tilbehør til hver dag. Freek Claessen og Daan Gescher, to elskere af kunst og design, realiserede deres drøm i 2012 og grundlagde deres eget firma kaldet Puik Art.

Inspireret af kvaliteten på hollandske møbler og de hollandske designers entusiasme ønskede de at skabe en platform for hollandske produkter ved at bringe deres distributionskendskab sammen med ideerne fra hollandske designere. Resultatet er den stadigt voksende kollektion af Puik, der inkluderer møbler og tilbehør i ekstraordinær kvalitet og tidløst design.

Den kunstneriske leder Tineke Beunders er grænsefladen mellem salg og design. Hun reviderer konstant hele kollektionen for at skabe en ny stil, der kommer fra den gamle. Samlingen af møbler og tilbehør fra Puik i bløde toner og gennemsigtige materialer er tidløst smuk i alle opholdsområder.

Side af Puik