Producentbanner – Quirky, 3840x1440
Quirky

Quirky

"Quirky" betyder så meget som "finurlig". Virksomheden er finurlig, men det skal forstås i en positiv forstand: Alle kan blive designer på Quirky."Quirky" betyder så meget som "finurlig". Virksomheden er finurlig, men det skal forstås i en positiv forstand: Alle kan blive designer på Quirky.

Det har i mange århundrede været en stor udfordring at blive opfinder. Der var mange barrierere mellem en god ide og det færdige produkt: Finansieringen skulle sikres, udvikling var ikke let, det var et problem at distribuere og også juridiske forhindringer stod i vejen. Mange gode ideer kan være gået tabt i denne proces.

Quirky begyndte at stoppe sådanne problemer ved at tilbyde en platform for realisering af alles ideer i 2009. En god ide er nok – Quirky tager sig af resten: udvikling, produktion og distribution. Tusindvis af mennesker har allerede fremlagt deres idéer til Quirky, og de bedste af dem blev produceret. Dermed koncentrerer Quirky sig fuldstændig om kommunikation og interaktion: De unge designere kan selv tage beslutte omkring deres design, selv udveksle ideerne og udvikle deres ting online. Det ser ud til at fremtiden er opfundet her.

Side af Quirky