Red Edition

Siden 2006 har grundlæggeren af Red Edition, Cyril Laborbe, fokuseret på smagfulde, farverige og enkle møbler. Red Edition står for smagfulde, farverige og enkle møbler med et elegant strejf af vintagecharme.

Filter 

Farver  
Kategori  
Hovedkategori  
Sortér: Mest populær  


Håndlavede franske møbler

Grundlæggeren af Red Edition, Cyril Laborbe, er barn af den moderne æra: Han elsker den digitale tidsalder, hvor der er nem adgang til internettet og til andre kulturer. Designervirksomheden Red Edition, som blev grundlagt i Paris i 2006, er indbegrebet af alt, hvad der inspirerer Cyril Laborbe.

Møblerne designes i Paris af et team af designere og kreative sjæle og produceres derefter i Saigon. Det, der fascinerer Cyril Laborbe ved den tid, vi lever i, er, at færdige møbler, som præsenteres i Paris, Hongkong eller ethvert andet sted i verden, efterspørges i lande som Danmark.

Uden de tæt forbundne netværk og globaliseringen ville møblerne aldrig have vundet indpas i disse lande.

Red Edition møbler
oser af vintagecharme

Fascinationen af de muligheder, der ligger i digitaliseringen, suppleres af en passion for håndværk og traditionelle metoder. Laborbe har gennem længere tid interesseret sig for den alsidighed og knowhow, der ligger i den vietnamesiske håndværkskultur – særligt i Saigon – og disse elementer er blevet en vigtig del af Red Editions produktionsproces.Siden 2006 har Red Edition stået for smagfulde, farverige og enkle møbler med et elegant strejf af vintagecharme.De franske møbler fra Red Edition indfanger tidsånden og passer samtidig ind i hverdagen.De matcher forskellige typer hjem, behov og individuelle ønsker og gør hverdagen både flottere og nemmere.

Side af Red Edition