• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Udtalelser fra vores kunder

/media/_Banner_Sonstiges/Kundenmeinungen-2017.jpg

ShopAuskunft Seal of Approval
Kundetilfredshed står i centrum for alt, hvad vi gør – uanset om det drejer sig om udvælgelsen af vores produkter, vores service, der går hånd i hånd med købsoplevelsen, eller emballering og levering af ordrerne. Vi får feedback fra vores kunder på flere forskellige måder – via uafhængige "rating-sider", såsom Trustpilot og Shopauskunft, pr. e-mail eller gennem vores kundeundersøgelser. Vi bliver motiveret og inspireret af feedback, og den ansporer os til at blive ved med at forbedre vores indsats. Vi er glade for hver eneste kommentar, vi modtager fra vores kunder. Her kan du se, hvad vores kunder synes om os.

Sådan siger vores kunder om os på uafhængige "rating-sider": Connox.dk

Den danske version af Connox er relativt ny, men vores tyske hjemmeside har været online siden 2005, så vi har fået indsamlet en masse tilbagemeldinger fra vores kunder gennem tiden! Linkene herunder er tyske og vedrører www.connox.dk:

E-mails og kommentarer, som vi har fået gennem årene

[Translated into English where necessary]

Fantastisk service! Medarbejderne hos Connox er venlige og meget servicemindede. Jeg har kun haft gode oplevelser med dem (anonym via spørgeskema).
Bestilt om eftermiddagen og leveret af DHL den næste dag. Fantastisk emballage og fantastiske varer. Kunne ikke være bedre! (JCR via Idealo)
Jeg er meget tilfreds! Da jeg spurgte efter varer, der ikke var tilgængelige i shoppen, var I i stand til at levere! ConnoxClub er alletiders for faste kunder, og jeg sætter pris på den rabat, jeg får ved forudbetaling! (anonym via spørgeskema)
Jeg har bestilt mange ting fra Connox, og jeg har lyst til at dele min begejstring. Den kompetente og venlige kundeservice er bemærkelsesværdig. Jeg fik straks hjælp, da jeg havde et spørgsmål om et produkt. I et af tilfældene blev jeg ringet op efter få minutter. Virkelig flot! Leveringstiden er også værd at nævne: den fandt sted efter blot 24 timer i mit tilfælde! Og jeg havde ikke engang bestilt ekspreslevering. Hvis jeg havde foretaget min bestilling i en andre store webshops, skulle jeg have ventet 3 uger på min pakke. Jeg kunne følge min pakke, når jeg ville, så jeg hele tiden vidste, hvor den var. Indtil nu er alle mine bestillinger nået sikkert og ubeskadiget frem.
(annmeyer via Ciao)
Jeg tror, det er nemmest at se kvaliteten af en interiørshop, når noget går galt. Jeg oplevede desværre at modtage to beskadigede lamper i min pakke, men den service, Connox-teamet udviste, var forbilledlig, da de beskadigede lamper skulle returneres, og jeg modtog allerede mine nye lamper få dage senere uden yderligere problemer. Fortsæt endelig på samme måde!
(Krekerak via Shopauskunft)
Connox Interiørshop har et rigtigt godt udvalg af designprodukter. De har også altid det seneste nye – kort efter messer såsom Ambiente eller Tendence, kan man købe de nye ting i Connox Interiørshop. Søgefunktionen kunne godt forbedres lidt: Hvis man søger efter et specifikt produktnavn eller efter en specifik producent, kommer alle produkterne fra den pågældende producent straks frem. Derudover er der nogle produkter, hvor der kun vises én størrelse eller én farve. Det ville være rart med et større udvalg. (Flip via Shopauskunft)
Min første oplevelse med denne distributør var utrolig god: Leveringen fandt sted dagen efter, jeg havde bestilt. Varerne var emballeret virkelig godt, og de levede op til beskrivelsen i shoppen. Alletiders kundeservice.
(Erich Lategahn via Amazon)
Meget hurtig levering, min produktreklamation blev straks behandlet, og den nye forsendelse kom hurtigt og uden nogen problemer. Kan helt sikkert anbefales!
("Meget tilfreds kunde" via Shopauskunft)
Bestilt, leveret næste dag – imponerende! Ventilatoren kan ikke blive stående oprejst – flop! (-1 stjerne, da det ikke er et enestående tilfælde, men et problem med konstruktionen af ventilatoren (gitteret er alt for tungt) kontakt + returnering uden problemer, yderst venlig kundeservice – skønt! Jeg køber ikke ventilatoren igen – men jeg køber gerne andre produkter her igen! Hilsen
(Skabo via Amazon)
Hatten af! En god service kræver masser af hårdt arbejde, penge, medarbejderuddannelse osv., osv. Min første oplevelse med Connox viste, at kunden er kongen her. Shoppen er nem at bruge, der er masser af betalingsmuligheder, god logistik (f.eks. DHL-sporing online, DHL-levering på en lørdag, DHL-afhentningsservice og sidst, men ikke mindst: fri levering ved ordrer over 150 kr. Plus venlig og hurtig telefonisk kontakt. Jeg er glædeligt overrasket og håber, at den gode service fortsætter. Ganske enkelt fantastisk!
(Reinhard Ritschel via Idealo)

Fortæl os, hvad du synes!

Vi vil virkelig gerne vide, hvad du synes! Send os en e-mail på service@connox.dk, eller bedøm os på Google+.