Rizz

Rizz handler om produkter, der hjælper til at gøre et godt førstehåndsindtryk: til receptionen eller entreen; til de rum, vi først kommer ind i, og som vi forlader sidst. Rizz hjælper med at udforme vores centrale opholdsrum med tidløse og funktionelle pr

Filter 

Farver  
Kategori  
Hovedkategori  
Tilbud
Sortér: Mest populær  


Rizz handler om produkter, der hjælper til at gøre et godt førstehåndsindtryk: til receptionen eller entreen; til de rum, vi først kommer ind i, og som vi forlader sidst. Rizz hjælper med at udforme de centrale opholdsrum, som ofte forsømmes, med tidløse og funktionelle produkter.

Rizz er en familiedrevet virksomhed med en lang historie. Virksomheden blev stiftet i 1941 i den hollandske by Nijkerk under navnet GeSu, og den havde i første omgang fokus på at producere kvalitetsbørster.

Virksomheden lancerede RiZZ dørmåtten med Entrance kollektionen i 2006. En måtte, der fremstilles under miljøvenlige og bæredygtige forhold, og som afspejler virksomhedens nye designfilosofi.

"Forestil dig vores fabrik som et sted fyldt med magi, et sted, hvor kunsthåndværk udfolder sig naturligt, fordi vi elsker de produkter, vi fremstiller. Siden virksomhedens grundlæggelse i 1941 har uddannede håndværkere og lokale ressourcer været – og er fortsat – vores største styrke".

Side af Rizz