Röshults - Outdoor Kitchen

Röshults - Kollektion af Outdoor Kitchen - Banner 3840 x 1440
Filter 

Farver  
Hovedkategori  
Sortér: Mest populær  


Udekøkken i rustfrit stål til stilfulde grill

For nogle er en simpel kulgrill, to bænke og et bord samt papirplader, plastbestik og den obligatoriske bratwurst nok til en vellykket grillaften. Ikke medRöshults! Med udekøkkenkollektionen bringer Röshults kunsten til professionel madlavning i haven. Ideen og designet til kollektionen kommer fra den svenske designduo Ridderstråle & Broberg.

Alle udendørs køkkenmøbler og redskaber, som du har brug for før, under og efter grillning, flyttes simpelthen til haven i Kitchen Collection. Før du griller, står du i køkkenet og forbereder kød, grøntsager og salater. Udekøkkenet i rustfrit stål bringer vasken til vask af maden og en hylde til skæring på terrassen. Skænke, vogne og skuffeskabe giver ekstra opbevaringsplads til krydderier, fade, glas og den mad, der skal tilberedes på grillen.

Der kræves en grill til grillning.Röshults gasgrill er derfor grundlaget for udekøkkenet. Grillen fås i en gasversion og i en version til trækul. Forskellige størrelser passer på hver terrasse, en lille grill til bordet er tilgængelig, og komfuret kommer også udenfor. Havekomfuret er en fleksibel gaskomfur til udendørs brug. Efter grillning kan opvask ske med det samme med en gang, og det irriterende slæb af tallerkener, papirplader og plastbestik er endelig en ende.

Alle dele af samlingen kan kombineres efter ønske for at kunne imødekomme individuelle behov og rumsituationer. Kitchen Island fra Röshults er noget meget sofistikeret. Køkkenenheden har fem frit valgbare moduler, der kan indsættes i rækken i en hvilken som helst rækkefølge. Hver grill og komfur samt vasken og hylden fås som moduler. På denne måde oprettes et individuelt designet udendørs tekøkken hver gang, lige som du har brug for det.