Rosendahl - Grand Cru Take

Rosendahl - Grand Cru Take


Grand Cru Take serie lavet af melamin til udendørsbrug

Grand Cru Take serien fortolker de klassiske designlinjer i den ikoniske Grand Cru samling i melamin til udendørs brug og er let, robust, ridsefast og stabelbar. Serien er lavet af melamin og er beregnet til alle lejligheder, når du leder efter et alternativ til engangsservise eller ikke kan lide at tage dit porcelæn med.

Grand Cru Take har to betydninger: " take " som i " take away" retter; og " take " er også det japanske ord for "bambus". Take kan bruges til en picnic i parken eller derhjemme hver dag. Serien inkluderer aftensmad, frokosttallerkener, dybe tallerkener, skåle og krus og fås i forskellige farver.

Take serien er æstetisk tiltalende og funktionel, og fordi den er let og nem at stable, kan den tages med overalt. Farverne holdes i dæmpede toner med plettet detaljer for en taktil, naturlig stil.

Grand Cru Take designet til at overvinde de udfordringer, der kan opstå, når man spiser udendørs. For eksempel har pladerne højere kanter end normalt, så maden forbliver, hvor den hører hjemme. Praktisk og funktionel.