Rosendahl - Grand cru take

Rosendahl - Grand Cru Take


Grand Cru Take serie lavet af bambuskomposit til udendørs brug

Grand Cru Take serien fortolker de klassiske designlinjer i den ikoniske Grand Cru kollektion i et nyt bambusmateriale til udendørs brug og er let, robust, ridsebestandigt og stabelbart. Serien er lavet af en bambuskomposit og er beregnet til alle lejligheder, når du leder efter et alternativ til engangsservise eller ikke kan lide at tage dit porcelæn med dig.

Grand Cru Take har to betydninger: " take " som i " take -away" bordservice; og " take " er også det japanske ord for "bambus". Take kan bruges på en picnic i parken eller derhjemme hver dag. Sortimentet inkluderer middagsplader, frokostplader, dybe tallerkener, skåle og krus og fås i forskellige farver.

Take serien er æstetisk tiltalende og funktionel, og da det er let og let at stable, kan du tage det hvor som helst. Farverne er dæmpet med flekkede detaljer for en haptisk, naturlig stil.

Grand Cru Take designet til at imødekomme de udfordringer, der kan opstå, når man spiser udendørs. For eksempel har pladerne højere kanter end normalt, så maden forbliver der, hvor den hører hjemme. Praktisk og funktionel.