Rosendahl - Nanna Ditzel

Rosendahl - Nanna Ditzel Collection


Tilbehør i Nanna Ditzel-design

Med udseendet af Nanna Ditzel-serien præsenterer Rosendahl en serie, der fokuserer på grafiske linjer som visuelle elementer i indretningen. I løbet af sin lange karriere som designer har Nanna Ditzel arbejdet med en række genstande, der omgiver os i vores hverdag. Universelt og holistisk design er altid i forgrunden i deres design. Hun ønskede at adressere følelser med sit design og berige hverdagen. Rosendahls genopdagelse og genfortolkning af Ditzels grafiske design følger nøjagtigt denne hensigt - at appellere æstetisk og tilskynde til interaktion under daglig brug af produkterne. De nye produkter repræsenterer fødselstiden for det nye Nanna Ditzel-univers med funktionelt design. I tæt samarbejde med designerens familie oprettes nye produkter af høj kvalitet i tråd med Nanna Ditzel.

Med genfortolkningen af det klassiske "Kryds & Tværs" (Cross & Cross) mønster af Nanna Ditzel, der oprindeligt fejrede sin succes i form af et væg tapet, oplevede det sit nye omdømme som en moderne, funktionel serie bestående af produkter til bordet og hjemmet - for alle Ditzel-fans og elskere af god stil.

Nanna Ditzel-serien optager & Tværs" i mange forskellige former og inkluderer materialer fra porcelæn til silikone og tekstiler. Serien inkluderer et viskestykke, grydeholdere, servietter, placeringsmåtter, underlag, opbevaringsglas, en planter, morgenmadsbrætter og meget mere. Alt hvad du har brug for i køkkenet og til spisebordet før, under og efter at have spist.