Rosenthal - Tac porcelæn

Rosenthal - TAC Bordservice
Filter 

Farver  
Tilbud
Sortér: Mest populær  


Bauhaus porcelæn af Walter Gropius

Rosenthals TAC-servise serie blev designet af Walter Gropius i 1960'erne og er opkaldt efter Gropius 'Boston-kontor "The Architects Collaborative!

Gropius stolte på de simple geometriske former. I sin forstand forbliver cirkel og kugle de formative elementer i de enkle plader og skåle, som bliver en tidløs iøjnefaldende på bordet som en hel serie bestik med gryder, kopper og lignende. TAC er resultatet af et tæt samarbejde mellem Rosenthal Creative Center og Bauhaus Foundation i Dessau.

100 års Bauhaus

I 2019, årsdagen året, vil Rosenthal afhente Stripes-indretningen designet af Walter Gropius i 1970. De fine linjer kombinerer håndværksfrit med den præcise geometriske form. Et begrænset sæt af porcelænsporset med lette linjer vil også blive lanceret specielt til jubilæet. Desuden fremstår den moderne genfortolkning af stribeindretningen under navnet Stripes 2. 0.

Rhythm Decor ved Bethan Laura Wood

I anledning af 100-årsdagen for Bauhaus får TAC teacupen og den tilsvarende TAC tekande af Walter Gropius et nyt lag maling med rytme. Indretningen blev skabt af den britiske designer Bethan Laura Wood, som er kendt for sine eksperimentelle designs og ekspressive farver. Rhythm minder om overlappende warp og weft tråde i produktionen af tekstiler. Dette giver den stramme form af TAC-bordet en legende farverig touch. Træ var inspireret til hendes mønster af den ekspressive vævning af Anni Albers, der studerede på Bauhaus fra 192 2.