Producentbanner – Schindlersalmeron – 16:6
Schindlersalmerón

Schindlersalmerón

Schindlersalmerón er et designfirma fra Zürich i Schweiz bestående af de to designere og arkitekter Christoph Schindler og Margarita Salmerón Espinosa.Schindlersalmerón er et designfirma fra Zürich i Schweiz bestående af de to designere og arkitekter Christoph Schindler og Margarita Salmerón Espinosa. Under dette navn skaber de deres designs – heriblandt velkendte og fortræffelige produkter som deres knagerække "Kleiderleiste".

Schindlersalmerón gør det også i forskning og undervisning. Designerne søger at integrere produktionsmuligheder og -betingelser i undervisningen. Projekterne fokuserer ikke kun på moderne parametrisk planlægning og digitale fremstillingsprocedurer, men de integrerer også industriel masseproduktion og traditionelt håndværk.

Partnerne i Schindlersalmerón har medvirket til afholdelse af workshops ved flere europæiske universiteter, hvor deltagerne er med til at skabe et produkt i tæt samarbejde med et firma – lige fra design over planlægning til det færdiglavede produkt står klar i fuldskala.

Eleverne lærer ikke kun at lave deres designs på en økonomisk forsvarlig måde, men de lærer også nye fremstillingsmetoder.
Den gensidige påvirkning mellem design, produktion og fremstillingskultur er fokus for den undervisning, firmaet giver.

Side af Schindlersalmerón


Designer