Schneid

Siden grundlæggelsen i 2010 har Schneid allerede designet et væld af lamper. Schneid lægger stor vægt på enkelt design såvel som naturlige og økologiske materialer.

Filter 

Farver  
Kategori  
Hovedkategori  
Sortér: Mest populær  


Oplev alle kollektioner og serier fra Schneid

Siden grundlæggelsen i 2010 har Schneid allerede designet et væld af lamper. Schneid lægger stor vægt på enkelt design såvel som naturlige og økologiske materialer. Det foretrukne materiale ses ved første øjekast: træ.

De første lamper designet af Schneid er kendetegnet ved en organisk form og en særligt varm udstråling, som skabes ved hjælp af skrånende trælameller. A-serien, som blev designet i 2011, tæller lamper som Volum og Pirum. De blev fremstillet i Nordtyskland og efterfulgt af den smukke lampe Zappy (2012). "Eikon" er et ekspanderbart belysningssystem, der består af et drejet træhoved fremstillet i ask, og en aftagelig og udskiftelig metalskærm. Det blev udviklet i 2013.

De kreative kræfter bag produkterne er Niklas Jessen og Julia Mülling. Det er dog meget vigtigt for stifterne at samarbejde med unge kreative mennesker.

Filosofi

Alle Schneid produkter følger samme filosofi: "Vi ønsker at lave æstetiske lamper og møbler, der stiller høje krav til økologi, lokalitet, innovation og fairness over for mennesker og miljø."

Schneid står for den skandinaviske tankegang, og deres design er for det meste formelle, minimalistiske og funktionelle.

Side af Schneid