siebensachen

Fem år efter grundlæggelsen af deres designkontor i Berlin skabte Jörg Adam og Dominik Harborth deres eget mærke i München i 2003: siebensachen. Som designere er Adam og Harborth velkendte ud over designmiljøet blandt et bredere publikum.

Filter 

Farver  
Kategori  
Hovedkategori  
Tilbud
Sortér: Mest populær  


Køb det for at eje det...

Jörg Adam og Dominik Harborth sætter altid mennesket i centrum af designprocessen. "Objekter er deres dynamiske partnere: De bor sammen med dem, de er omgivet af dem, de har brug for dem.

Minder skabes med os, samt historie og endda forhold." Fem år efter grundlæggelsen af deres designkontor i Berlin skabte Jörg Adam og Dominik Harborth deres eget mærke i München i 2003: siebensachen.

Som designere er Adam og Harborth kendt i designverdenen og i bredere kredse takket være deres projekt "Helfershelfer." For nylig blev deres fortolkning af Mozartkuglen anerkendt af New York Times som et "must-have" i 2016. Spilledåsen af træ er udstillet og kan, blandt andre objekter fra deres kollektion, købes på Museum of Modern Art. Siebensachen produkter (alle designet af Adam og Harborth i Berlin) er internationalt repræsenteret i velassorterede museumsbutikker og designbutikker.

Side af siebensachen