Sigg

Hvad er det første man tænker på, når man hører om schweiziske produkter? Det er normalt ure, ost og chokolade - og genanvendelige sportsflasker. Sigg er den bedst sælgende genanvendelige sportsflaske i verden.Sigg - Flasker der overbeviser med exceptionel kvalitet og unikt design
Hvad er det første man tænker på, når man hører om schweiziske produkter? Det er normalt ure, ost og chokolade - og genanvendelige sportsflasker. Sigg er den bedst sælgende genanvendelige sportsflaske i verden. Årsagerne til denne succes er blandt andet den fremragende kvalitet, det unikke design og det exceptionelle schweiziske håndværk.

Sigg drikkeflasker af aluminium, rustfrit stål og polypropylen
Sigg flasker produceres problemfrit ud af ét stykke ren aluminium. Nogle centrale fordele der vil overbevise dig:

  • De er sikret for utæthed
  • Slidstærke
  • Deres indvendige belægning er ridsefast
  • Fri for forurenende stoffer (BPA-fri)
  • Og de har et funktionelt design.

Uanset om du vælger Traveller Bottle, NAT flasken eller WMB sport – vil du have den rigtige Sigg flaske i dit hus, som du vil kunne drage nytte af i mange år. Dens unikke indvendige belægning blev specielt udviklet til Sigg, det vil ikke løsrive sig og forbliver intakt – selvom flasken bruges hver dag. Kort sagt: Det er ligegyldigt, hvor dårligt man behandler Sigg flasken - den vil altid være anvendelig.
Fabrikanten Sigg tager også hensyn til børn: Dette er grunden til, at flaskerne også findes i mindre størrelser og med børnevenlige motiver – børneflasken.

Producenten producerer ikke kun aluminium flasker, men også Sigg Termokander: en samling af isolerende beholdere der ligner de klassiske flasker. Flaskerne af rustfrit stål holder drikkevarerne varme i op til 24 timer og kolde i op til 30 timer. Drikkeflaskerne er perfekt egnet til at blive brugt, mens man rejser.

Sigg – en flaskeproducent med en lang tradition
Selskabet ser tilbage på mere end 100 års produktion i Schweiz. Selvom mange konkurrenter har flyttet deres produktion til Asien, fortsætter Sigg med at producere sine aluminium flasker på deres fabrik i Schweiz. Men virksomheden sikrer også overholdelse af den høje kvalitet, sikkerhed og sociale samt miljømæssige standard på deres stålværksserie. Denne serie er udviklet af schweiziske ingeniører og er ved at blive fremstillet i Kina.

Hvert år bliver flagskibsflaskerne redesignet med kunstnere fra hele verden og konkurrerer om udformningen af en Sigg flaske. Hvert år bliver 100 nye designs realiseret.

Dens smukke form er en af årsagerne til at Sigg flasken endda er kommet ind på New Yorks Museum of Modern Arts. Under en vandretur er det en funktionel og pålidelig følgesvend og under en gåtur gennem gaderne er det et moderigtigt tilbehør.

Sigg flasker kan genanvendelige
Flaskerne er økologiske, genanvendelige, funktionelle og moderigtige. At genbruge PET-flasker er godt, men at bruge en genanvendelig flaske er meget bedre for miljøet!

Oplev de meget funktionelle og alsidige Sigg flasker i interiørshoppen. Vi står klar til at besvare eventuelle spørgsmål over telefonen:

Side af Sigg