Skagerak – DrachmannKlassiske, skandinaviske havemøbler

Drachmann kollektionen af havemøbler fra Skagerak er indbegrebet af de klassiske skandinaviske havemøbler. De tidløse møbelklassikere med det velkendte krys i ryglænet, har i flere år været kendt som designmøbler, og er stadig de mest imponerende møbler af fabrikanten Skagerak. Designet af Drachmann havemøblerne blev opfundet af Bernt Santesson.

Drachmann møblerne består af teak træ eller hvid lakeret, FSC® certificeret gum træ. Med sin høje kvalitet, særlige behandling og fem-niveaus belægning process er møblerne egnet til både indvendige eller udvendige områder.

Drachmann børn er den mest charmerende kollektion af havemøbler til sommeren. Bordene og bænkene er nøjagtige kopier af de velkendte klassiske. Den eneste forskel er, at børne udgaven blev fremstillet i 2/3 størrelse. Det succesfulde stil, den store kvalitet og de langtidsholdbare materialer er derfor de samme som benyttes til voksen versionen. Drachmann børns møbler er velegnet som legeplads og til når de friske frugter skal serveres i sommervarmen.