Skagerak - Georg

Skagerak – Georg kollektion - banner
Filter 

Farver  
Hovedkategori  
Tilbud
Sortér: Mest populær  


Kollektion af "sammensatte møbler"

Mens nogle af møblerne bruges som centrale indretnings elementer i huset, fungere andre bedre i en minimal eksistens i et hjørne. De "ekstra" møbler gør tjener primært ved at gøre hver dag lidt lettere, uden behov for meget plads. Skagerak og designeren Christina Liljenberg Halstrøm satte en stopper for den traditionelle eksistensen af disse stykker.

Designeren Christina Liljenberg Halstrøm skaber en ren forståelse af supplerende møbler med samlingen Georg. Hun giver nye elementer en ny betydning for den karakteristiske indretning, som de fortjener det.

Hvor Georg Console bordet er læner sig mod væggen, vil bænken og skammelen undtagelsesvis blive blikfang med deres usædvanlige ben. Georg stol og bænk har puder, som bliver holdt på plads ad elegante læderreme. Og et vægspejl som læner sig op ad muren er en interessant kontrast til hængende tøj på stativer med bøjler i læder stropper. Sammen, fortæller alle indretning elementerne en historie om voksne som møder børn på alle niveauer - alle steder. Kombinationen af ubehandlet egetræ, ubehandlet læder og emaljeret uld udgør et stærkt udtryk til Christina Liljenberg Halstrøm Georg kollektion for Skagerak, som kan monteres i alle rum.