Softline

Den danske producent Softline producerer innovative, funktionelle og skandinavisk inspirerede designmøbler i høj kvalitet. Softline har arbejdet tæt sammen med anerkendte designere med dette formål siden grundlæggelsen i 1979.

Filter 

Farver  
Kategori  
Hovedkategori  
Tilbud
Sortér: Mest populær  


Den danske producent Softline producerer innovative, funktionelle og skandinavisk inspirerede designmøbler i høj kvalitet. Softline arbejder tæt sammen med anerkendte designere med dette formål og gør en indsats for at finde ny anvendelse af råvarer til at skabe funktionelle designmøbler, som totalt overbeviser kunderne.

Softline sigter med sine innovative og funktionelle produkter på at give kunderne mulighed for at opleve møblernes høje kvalitet. Møblerne skal udstråle ren nydelse og giver en optimal udnyttelse af det enkelte rums gulvareal.

Softlines møbler "oversætter" de seneste globale tendenser til elegante design. Møblerne er desuden kendetegnet ved ægte komfort og intelligente, fleksible løsninger, der giver deres ejere mulighed for at skabe deres egen umiskendelige stil, som heller ikke i fremtiden vil miste sin charme.

Softline har fulgt retningslinjerne for design, funktionalitet og kvalitet siden grundlæggelsen i 1979. Udvikling af teknologier og materialer har også en stor betydning for Softline, da materialer og teknologi danner grundlag for unikke møbler, der passer til en moderne, urban livsstil.

Side af Softline