• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Spisestue

Lad dig inspirere og få ideer til hvordan du kan indrette din spisestue med spisestuemøbler og brugskunst fra kendte designmærker.

Produktgrupper


Ideer til spisestuer, der inviterer til spisning og samvære

Spisestuen er et af de vigtigste rum i hjemmet. Familie, venner og hjemmets beboere mødes ved spisebordet. De lader deres batterier op, spiser sammen og fortæller hinanden om de gode og dårlige ting, der er sket i løbet af deres dag. Spisebordet er et mødested, hvor man griner sammen og udveksler historier om stort og småt. Du skal være opmærksom på indretningen af din spisestue – og tænke over et par ting.

De rigtige spisestuemøbler til dit hjem

Vælg møbler, der lever op til dine funktionelle og æstetiske krav i hjemmet.Spiseborde skal passe til størrelsen af rummet og være stort nok til, at folk kan sidde ved det. Derudover skal du finde det rigtige materiale til dig og din familie. Hvis der er børn i hjemmet, er det vigtigt med en robust overflade. Du kan finde materialeegenskaber og plejeanvisninger på de respektive produktsider. Dernæst gælder det om at finde de rigtige stole. Pladsen rundt om bordet er også afgørende for, hvilken type stol du skal have. Du skal kunne sidde oprejst og have et bord i passende højde.

Sæt prikken over i'et i spisestuen med boligtilbehør

Udover spisestuemøbler vi har findes der meget praktisk og dekorativt boligtilbehør, som du kan gøre din spisestue mere hjemligt med. Derudover hører bordservicet, bestik og tilbehør til servering også til spisestuen. Lad dig inspirere af vores ideer til spisestuen!

Få mere inspiration i vores Connox Magazine.