SteamOne

SteamOne – verdens førende inden for dampere, der udglatter og steriliserer tøj og tekstiler som tæpper, gardiner og sofaer. Alle typer stof udglattes nænsomt med damp uden at danne kondensvand eller efterlade pletter.


Ingen produkter fundet.

Førende brand inden for dampbranchen

SteamOne blev grundlagt af to brødre, der designede og producerede ready-to-wear-brands. I 1999 så David og Olivier Gabison første gang damperen ved et modeshow i Amerika – et vertikalt strygebræt, der udglattede tøj med damp, mens det praktisk hang på en bøjle. Den amerikanske tekstilindustri havde anvendt dampere siden 1950'erne, der gjorde det muligt at stryge stoffer hurtigt og effektivt.

I 2003 importerede de to brødre damperen fra Amerika og tog den med til et af deres europæiske ready-to-wear-modeshows. Interessen for damperen var så stor, at de besluttede sig for at sætte en kollektion af dampere på markedet ved siden af deres modevirksomhed. De grundlagde virksomheden SteamOne – den første europæiske producent af dampere.

I modsætning til det klassiske strygejern kan damperen fra SteamOne udglatte alle typer stoffer, både syntetiske og naturlige, uden at danne nogen form for kondensvand og uden at efterlade pletter på stofferne. Det er også muligt at rense musselin, silke, bomuld, tyl, broderier, blonder, perler, organza, uld og taft nænsomt og lige så sikkert som stærkere materialer som denim og tykt bomuld. Yndlingsblusen samt den smukke brudekjole kan begge behandles med damperen uden problemer. Den varme damper udglatter ikke kun materialet, den har også en steriliserende effekt. Den fjerner ubehagelige lugte, støvmider, væggelus, bakterier og allergener såsom husstøv, pollen eller dyrehår.

SteamOne damperen presser og steriliserer sikkert gardiner, sofaer, tøj, tekstiler som sengetøj og duge samt tæpper. Til professionelt brug er damperen ideel til butikker, restauranter, hoteller, teatre, operaer og møntvaskerier. Selv de største ready-to-wear-brands bruger SteamOne.

Side af SteamOne