• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Stelton - Cylinda Line

Stelton - Cylinda Line Collection

Hjertet i Steltons DNA

Det var ingen ringere end arkitekten, møbel- og produktdesigneren Arne Jacobsen, som firmaet Stelton henvendte sig til i 1960'erne for i fællesskab at skabe en vellykket serie af bordtilbehør lavet af rustfrit stål. Jacobsen fik ideen til serien ved en familiefest, hvor han tegnede de første kladder på en serveringsplade. Resultatet: den klassisk elegante Cylinda linje, der stadig er meget populær i dag og i mellemtiden er blevet en absolut klassiker.

På det tidspunkt varede forberedelsestiden i tre år, hvor Jacobsen og Stelton-designerne arbejdede intenst med nye produktionsmetoder for rustfrit stål, indtil Cylinda Line endelig blev bragt på markedet i 1967.

I dag, 50 år senere, er den prisvindende cocktail- og bordserviceserie blevet kernen i Steltons design-DNA. Med sin elegance giver det ethvert moderne hjem rundt om i verden et tidløst element.

I anledning af 50-året for Cylinda Line blev nogle genstande i serien overtrukket med farvet emalje. Stelton valgte farvenuancerne Ocean Blue, Dusty Teal, Powder og Smokey Blue, som passer perfekt ind i det moderne Stelton-farvekoncept.

Varerne i jubilæumsudgaven er kun tilgængelige i udvalgte butikker i London, Berlin, København, Paris, New York, på Steltons hjemmeside og selvfølgelig i vores Connox-butik.


50 år med Cylinda-Line fra Stelton

50 år med Cylinda-Line fra Stelton

I anledning af 50-årsdagen for Cylinda-Line var nogle varer i serien belagt med farvet emalje. Stelton valgte farvenuancerne Ocean Blue, Dusty Teal, Powder og Smokey Blue, som passede perfekt ind i det moderne Stelton farve koncept. Specialudgaverne fås kun i udvalgte butikker.

Designer