• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Stelton i:cons


Siden april 2005 er der tilføjet endnu en ny designlinje til de nuværende Stelton-produkter. " i:cons " er en personlig tilbehørsserie, der tilbyder noget for enhver, der foretrækker enestående funktionalitet og design. Med en innovativ brug af former, farver og materialer skaber designerne nye stier for Stelton.

Med et lyst og let futuristisk look appellerer " i:cons " linjen til en ny generation. Serien består af forskellige produkter: et pengeklip, en kortholder, en USB-hukommelse osv.

Det har med vilje brudt traditionen for det mørke, "forretningslignende" look efter produkter af denne type og appellerer nu til en ung, moderne livsstil med et ukonventionelt, men yderst praktisk ydre. De er trendsættende tilbehør, som du bruger og bruger, som du virkelig vil have.

Nye former, farver og materialer

De nye former er buet på en moderne måde og har integreret innovative ideer i det udsøgte design. " i:cons beskæftiger sig med søgen efter enkle, innovative ideer til hverdagen - ikke kun efter noget nyt for skyldens skyld, som nogle gange viser sig at være alt for kompliceret" siger Mads Surel, Steltons kreative direktør. For at sige det kort: i:cons er der for at holde det enkelt. Et simpelt eksempel på dette er den svage kurve i kortholderen, der holder kredit- eller visitkort på plads uden en ekstra lås.

i:cons bringer nye farver til Stelton-udvalget og bruger materialer, der ikke er blevet brugt før. Produkterne er lavet af cremefarvede fiberkompositter og rustfrit stål med båndet af et slidstærkt silikone-materiale.

selvrealisering

i:cons og filmen "I, Robot", hvor også Stelton-produkter vises, har kun til fælles deres futuristiske udseende. Dette er tilfældet, fordi i:cons fortæller om fornøjelsen ved at gøre noget godt for dig selv og skildre simpelt design. Imidlertid henviser "i" til "jeg" og typen af selvudfoldelse, når man nyder godt design. Ejerne af i:cons er selvsikre og især stilbevidste mennesker.

De nyttige produkter er naturligvis allerede kendte, men de har aldrig været så forførende og forfriskende som i Steltons tilfælde.

Markedsføres via ikoner

Stelton i:cons

Marketingkampagnen for " i:cons " blev gennemført i Berlin, ikonernes by. På de sort / hvide fotos møder Steltons i:cons de politiske og arkitektoniske ikoner i Berlin. " i:cons " moderne former møder former for historie, fred møder krig, og en plakat med ikonet "Das Kapital", Karl Marx, kan ses i baggrunden af markedsføringsbilledet til pengeklippet.