Stöckli

Stöckli er et schweizisk selskab, der blandt andet fremstiller produkter i serien "mad på bordet". Virksomheden, som har i alt fire forretningsområder, producerer fondue-, raclette og andre bordgrillapparater af høj kvalitet.

Filter 

Farver  
Kategori  
Hovedkategori  
Sortér: Mest populær  


Stöckli er et schweizisk selskab, der blandt andet fremstiller produkter i serien "mad på bordet". Virksomheden producerer fondue-, raclette og andre bordgrillapparater af høj kvalitet under A. & J. Stöckli AG paraplyen. Virksomheden har fire forretningsområder med i alt ca. 100 medarbejdere.

Husholdningsafdelingen udvikler produkter til madlavning ved bordet, men også til andre opholdsrum og til haven. De har en afdeling, der udvikler affalds- og genbrugscontainere til privat brug. En anden afdeling fremstiller formede dele efter kundens specifikationer. Endelig fremstiller emballageafdelingen hos Stöckli containere, flaskekasser, lastpaller og kassepaller.

Virksomhedens historie går tilbage til 1874. Alfred Stöckli begyndte dengang at fremstille de første Stöckli-artikler med to svende på et værksted i Uznach: petroleumslamper i metal, spritbrændere, askebægre og grydelåg.

Med tiden blev den lille virksomhed større og større. Produktionen blev snart flyttet til Netstal, hvor det var muligt at anvende vandkraft. Artiklerne til madlavning og servering samt som pyntegenstandene blev kendt under betegnelsen " Stöckli-Kupfer " (Stöckli-kobber).

Sortimentet blev senere udvidet med befugtere, spritbrændere til fonduesæt og racletteovne. Virksomheden købte en sprøjtestøbemaskine i 1956 til at producere dens første plastprodukter. Heriblandt fejebakker, vaske, emballageprodukter og vandkander. Virksomheden har også produceret affaldssorteringssystemer i plastik siden 1985 under navnet Müllex.

Stöckli producerer huse og kabinetter til maskin- og apparatindustrien. For at kunne følge med på metal- og plastikmarkedet tog den daværende ledelse en fremsynet beslutning: Virksomheden blev opdelt i to virksomheder i starten af 1997, nemlig plastvirksomheden A & J Stöckli AG og Stöckli Metall AG. A & J Stöckli AG er i dag en moderne virksomhed inden for plastikproduktion og -handel.

Side af Stöckli