Stoelcker

Siddemøbler af Stoelcker i offentlige faciliteter, hoteller og restauranter. Stilen er fascinerende, enkel og tidløst elegant med udvalgte tømmer og materialer, design og perfektion i form, tidløs æstetik og lang levetid.Otto Stoelcker grundlagde i 1922 en fabrik til forarbejdning af træ til legetøj i sydvestlige Tyskland. Han producerede også stole, som senere blev det vigtigste produkt. Succesen kom tidligt. Allerede i 1927 blev anden fabrik bygget.

Efter anden verdenskrig, kunne virksomheden bygge videre på sin gode position. Stoelcker producerede premium møbler, såsom kirke stole, restaurant stole, stole til hjemmet, bænke og barstole.

I dag kan møblerne af Stoelcker stadig findes i offentlige faciliteter som hoteller og restauranter. De er godt produceret, enkle og smukke.

Denne tradition fortsættes og genoplives af Stoelcker. Stilen er fascinerende, enkel og tidløst elegant. Udvalgte tømmer og materialer, design og perfekt form, tidløs æstetik og lang levetid på produkterne, er Stoelckers højeste prioritet.

Side af Stoelcker