Take2 Design

Take2 Designs historie begynder i 1995. Virksomheden fremstiller innovative produktideer i en tænketank med interne og eksterne konstruktører.Take2 Designs historie begynder i 1995, hvor Markus Roling og Volker Zitzman grundlagde Roling + Zitzman GbR som et distributionsselskab til møbler og tilbehør.

Planlægningskontoret for udviklingen af møbler og tilbehør blev også grundlagt i 1998, og et år senere, i 1999, blev Clack, den legendariske "æggeskalsfjerneranordning", Eierschalensollbruchstellenverursacher, skabt.

I 2003 blev distributionsvirksomheden omdannet til kommanditselskabet Take2 Designagentur GmbH und Co.KG under ledelse af Markus Roling og Volker Zitzmann. I 2008 var Markus Roling fortsat managing director i Take2, men nu som eneejer.

Take2 Design er i sit arbejde inspireret af at: "have det sjovt, udleve barnlige instinkter, teste fysiske regler – alt sammen med innovative produkter af høj kvalitet og krævende design, som også er praktisk."

In-house-tænketanken sikrer også, at innovative produktideer omsættes til praksis og efterfølgende sælges af interne og eksterne konstruktører.

Side af Take2 Design