Taschen Books

Taschen Books blev grundlagt i 1984 som en tegneserie-butik og er nu en international virksomhed, der udgiver en lang række illustrerede bøger og hele serier om forskellige emner såsom design, kunst, fotografi og erotiske billeder."Vi har to prioriteter her hos Taschen Books: at producere fantastiske og nyskabende bøger og sælge dem til rimelige priser over hele verden. Vi følger ikke nogen tendenser, vi skaber dem selv."

Historien om Taschen Books begyndte i 1980 i Köln, da Benedikt Taschen åbnede den lille butik TASCHEN COMICS, hvorfra han ville sælge tegneserier. Snart blev de første kataloger trykt og nye medarbejdere ansat.

I 1984, da selskabet var tæt på at gå konkurs, lånte Benedikt Taschen nogle penge og købte de 40.000 tilbageværende kopier af en engelsk illustreret bog om Magritte, som han fik solgt allesammen. Han fik hurtigt købt flere rettigheder og solgt flere bøger. Forlaget fik hurtigt udfyldt en niche på markedet for bøger af høj kvalitet, men til en rimelig pris, og har i vore dage stadig stor succes med dette.

Nu til dags udgiver Taschen Books et væld af illustrerede bøger og serier om forskellige emner såsom design, kunst, fotografi og erotiske billeder. Tegneseriebutikken har udviklet sig til et internationalt firma med filialer og butikker over hele verden.

Side af Taschen Books


De vigtigste designs