• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

The Hansen Family

Håndlavede møbler af lokalt træ i en ny skandinavisk designstil ... Designeren Gesa Hansen grundlagde The Hansen Family, der står for enestående produkter, som forbinder en tradition for godt håndværk med moderne stil.


Håndlavede møbler af lokalt træ i et nyt skandinavisk design

The Hansen Family brandet er kendetegnet ved godt, traditionelt håndværk. Designeren Gesa Hansen, som er vokset op i en familie af snedkere, designere og arkitekter, har grundlagt The Hansen Family. Efter at have studeret design ved Bauhaus Universität i Weimar arbejdede hun for forskellige tegnestuer som Jean Nouvel og H5 i Paris og NDC i Tokyo.

Gesa Hansen har arbejdet som selvstændig designer og også som Art Director i sin fars, Hans Hansens, virksomhed siden 2007. The Hansen Family udsprang af tanken om at kombinere familietradition med moderne design baseret på familievirksomhedens lange erfaring med godt håndværk.

Møblerne fra The Hansen Family fremstilles i Sauerland. Kun økologisk eg fra de omkringliggende skove bruges til møblerne.

Designeren Gesa Hansen har haft succes lige fra starten og vandt international anerkendelse og talrige priser for sin Remix Collection. Produkternes klassiske design baserer sig på deres skandinaviske rødder. Familiens gamle arkiverede tegninger kombineres med nutidens funktionelle krav og skaber enestående produkter takket være naturlige ressourcer og en stærk håndværkstradition.

Side af The Hansen Family