Thomas

Ungt, friskt, alsidigt – Thomas imponerer med farver og materialer, der er kombineret på stilfuld vis. Thomas repræsenterer ungt og ukompliceret design til hverdagsbrug. Køkkenudstyr og redskaber til madlavning, bagning og forberedelse.Design fra Thomas til hverdagsbrug

Tilberedning, nydelse, opbevaring – det er de løsninger, Thomas går efter med deres køkkenkollektion. De alsidige produkter er overbevisende med deres livlige forening af materialer og høj funktionalitet i køkkenet.

Samarbejde med anerkendte designere

Porcelænsfabrikken Thomas blev grundlagt i 1904 og repræsenterer ungt og ukompliceret design til hverdagsbrug. Brandet har været en del af Rosenthal-koncernen siden 1908. Thomas ønsker, at man skal have det sjovt, mens man laver mad, spiser, drikker og forbereder mad. For at det skal blive til virkelighed, samarbejder producenten med anerkendte designere som britiske Queensberry and Hunt. Thomas kollektionen imponerer med alsidig indretning, en bred vifte af farver og omhyggeligt udvalgte materialer.

Prisvindende design

Thomas byder på forskellige køkkenredskaber og hjælpemidler, der har modtaget designpriser som Red Dot Design Award på grund af måden, hvorpå de kombinerer funktion og design. Ungt og ukompliceret design til hverdagsbrug.

Side af Thomas